30 Haziran 2009 Salı

PİLAVLAR YARIŞIYOR



Herkese Selamlar,

Birkaç gün önce sizlere bahsetmiş olduğum yemek yarışmasına gönderdiğim pilav tarifim,ilk 6 arasına girdi.Bende finalistlerden biriydim :))
USA Rice Fedarasyonun düzenlemiş olduğu yöresel pilav yarışması,inanılmaz şık ve güzel bir organizasyon oldu.Öncellikle organizasyonu yürüten şirket ''promedia ''Funda hanıma ve ekibine sonsuz teşekkürler.Daha sonra bizleri ağırlayan Marriot Hotel Asia 'ya ve Mutfak şefi Eyüp Usta'ya da :))

Evet yarışmamızın detaylarıda gelirsek,6 finalist olarak yarışmaya katıldık.Hepsi birbirinden leziz altı tarif ve altı tane de şeker mi şeker hanımla tanıştım.Pilavımın tarifini sizlerle daha önce paylaşmıştım.
Şimdi güzel organizasyondan kareler...
Bu arada 4.oldum :))



PİLAVIMI HAZIRLAMAYA BAŞLADIM.



PİLAVIMI HAZIRLADIM VE JÜRi ÜYELERİNİN KARŞISINDA...



ŞUAN İTİBARİ İLE KENDİLERİNİ PİLAVA FEDA ETMEK ÜZERELER :))
BU ARADA DEĞERLİ JÜRİMİZDEN BAHSETMEDEN GEÇMEK İSTEMEM.HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ VE KONULARINDA UZMANLAR.

Gülhan KARA - Televizyonda yaptığı programlardan aşina olduğumuz ama en çok da Deryalı Günlerden,Çok ama çok güleryüzlü,yarışmanın en az puan vere :)) ama verdiği puanlar yerini bulan sevgili jüri üyesi.
Teşekkürler Gülhan Hanım..

Jess MOLHO - Ekranın en sevilen,en şirin,en yakışıklı,en sempatik sunucusudur herhalde.Yemek tadı konusunda ve sunumda da olduça zorlu bir jüri üyesiydi.
Teşekkürler Jess..

Eyüp SEVİNÇ - Marriott Hotel Asia İstanbul Executive Şefi,Bizim en çok tanıdığımız kısmi ile ise Aşçılar milli takımımızın kaptanı ve yarışmamızın en ama en zorlu Jüri üyesi.
Teşekkürler Eyüp Usta...

Sandra S.OUDKİRK - ABD İstanbul Başkonsolos Vekili,güzel türkçesi ve inanılmaz zarifliği ile yarışmamızın en zarif hanımefendisi.
Teşekkürler Sandra...

Elif KORKMAZEL - Ekranların sevimili ve sıcak Bugün ne pişirsemin yıldızı...
Teşşekkürler Elif Hanım,



KARAR ANI DINDIN...DINDIN...





MUTLULUK POZU...

8 yorum:

İnci Yemek dedi ki...

Canım seni çok çok tebrik ediyorum
başarılarının devamını diliyorum tatlım,basamakları hazmederek çıkmak her zaman iyidir, biliyorum ki ileriki günlerde birinciliğe doğru gideceksin bunu bekliyorum.
kocaman sevgiler..

boncuk mutfakta dedi ki...

Sevgili arkadaşım seni tebrik ederim.Bir sürü kişi arasından ilk 4 e girmek ne güzel başarı cesaretinden dolayı da kutluyorum.

TAZE NANE dedi ki...

Seni çok ama çok tebrik ederim.
Bravo sana canım.
Dördüncü olmuşsun ne güzel.
Sevgiler........

meltemmutfakta dedi ki...

Burcu'cum ben biliyordum ve bunu konuşmuştuk son andada zarfın ellerine ulaşsada bu güzel tarifi yarıştırmamaları imkansızdı.Harikasın seni çok çok tebrik ediyorum.Başarılarınında devamını diliyorum elbetteki.
sevgiyle kal,
www.meltemmutfakta.com

Adsız dedi ki...

burcucum,
tebrik ediyorum seni.başarılarının devamını diliyorum.inşallah birinciliğini de kutlarız...
teyzen

TEmreKA dedi ki...

o gunun sunucusu olarak burcu hanımı birkez daha tebrik etmek istiyorum... çok azimli ve başarılıydı süslemek için çok ince detaylarla uğraştıkı görülmeye degerdi ... gerçi mutfakda heycanlıydı ama pilav yapmaya geldiği her halinden belliydi...bu ara ben pilavların tadına bakamadım yaws:(

Tinker Bell dedi ki...

Sevgili Golden,
Hakikaten sizin için çok üzüldüm,sunucu bey :((keşke o anda bu durumdan haberimiz olsaydı.neyse başka yarışmalara diyelim.Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Tinker Bell dedi ki...

Arkadaşlar güzel yorumlarınız ve içten dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim :))